Wensing BV

Powered by Unlimited Spare Parts

Wensing levert vormsets aan bobeldijk meat company BV

Bobeldijk Meat Company heeft tientallen jaren ervaring in de vleessector en is gespecialiseerd in het produceren van verse en diepgevroren vlugklaar artikelen in zowel rauwe als voorgebraden vorm. Bij de ontwikkeling van een nieuwe productlijn kwam Bobeldijk bij Wensing BV. voor de levering van vormsets.

Nadat Bobeldijk vier jaar onderdeel is geweest van ProMessa BV in Deventer, zijn zij sinds januari 2009 weer een 
zelfstandig bedrijf. Het assortiment van Bobeldijk is zeer veelzijdig. Zij ontwikkelden concepten die op maat aansluiten
op de behoefte van de consument. Bij Bobeldijk Meat Company staan kwaliteit en gezondheid voorop.
Voor de nieuwe productlijn heeft Wensing BV. acht verschillende vormsets geleverd. De nieuwe lijn bevat nieuwe vormen en vanwege de grondstofsamenstelling een ander soortelijk gewicht. Soortelijk gewicht is belangrijk voor het gewicht van het eindproduct in een bepaalde vorm of dikte.

Hans Kakkenberg, productieleider van Bobeldijk kwam bij ons met het idee een nieuwe productlijn 
op te zetten. We hebben samen de wensen en mogelijkheden doorgesproken en zijn tot een samenwerking gekomen. 
“Wij ervaren de samenwerking met Wensing als goed” vertelt Hans Kakkenberg. “Wensing is een bedrijf die voor ons dicht in de buurt is. Het contact is daardoor via een korte lijn. Wensing kwam vaak bij ons langs om alles door te spreken en om te zien of het proces goed verliep.”

“Onze productlijn verloopt zeker naar wens. We hebben nu alle onderdelen die we nodig hebben voor deze productlijn bij één bedrijf en dat werkt fijn. Als er bijvoorbeeld onderdelen vervangen moeten worden is dit snel en gemakkelijk geregeld, vertelt Hans Kakkenberg.

Wilt u ook nieuwe vormen voor uw productlijn?
Neem dan snel contact met ons op.

Wensing levert vormsets aan bobeldijk meat company BV

Contact

Wensing BV

Sleutelbloemstraat 59, 7322 AH Apeldoorn, Nederland
T: +31 55 36 60 333
E: