Wensing BV

Powered by Unlimited Spare Parts

Samen verder!

Samen verder met Ten Hove Food Knives

 

Beste relatie,

Ten Hove Food Knives is per 28 april 2020 samengegaan met de firma Wensing in Apeldoorn.  

In de afgelopen 30 jaar is Ten Hove Food Knives uitgegroeid tot een toonaangevende toeleverancier op het gebied van industriële messen in de Benelux en diverse andere Europese landen. Wensing bestaat reeds meer dan 80 jaar en heeft een totaalpakket van snijdgereedschappen voor de Voedingsindustrie in Noordwest Europa.

Om in de toekomst een nog betere partner voor de bestaande relaties te kunnen zijn, hebben Ten Hove Foodknives en Wensing besloten samen verder te gaan. Continuïteit van de dienstverlening tegen de voorwaarden zoals u gewend bent, staat bij deze samenwerking voorop.  

Ricco ten Hove draagt daarbij met vol vertrouwen zijn aandelen over en zal aan het bedrijf verbonden blijven om een soepele integratie te garanderen. Alle afspraken en contracten met Ten Hove Food Knives zullen daarbij worden gerespecteerd. De komende periode zullen wij contact met u opnemen om uw nieuwe contactpersoon voor te stellen. Eventuele maatwerk afspraken zullen we dan tevens met u doornemen om hiermee de dienstverlening te borgen.

Wensing en Ten Hove vormen samen een betrouwbare en stabiele partner. Dit zorgt ervoor dat we u - zowel in de huidige roerige tijden als ook in de verdere toekomst – evengoed of zo mogelijk nog beter van dienst kunnen zijn. U kunt rekenen op de onvoorwaardelijke inzet en expertise van zowel Ten Hove als Wensing en haar medewerkers. Wij vertrouwen op een langdurige voortzetting van de relatie!

Heeft u nu direct vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met ondergetekenden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ricco ten Hove, Ten Hove Food Knives B.V.
Denis Meis, Wensing B.V.

 

Samen verder!

Contact

Wensing BV

Sleutelbloemstraat 59, 7322 AH Apeldoorn, Nederland
T: +31 55 36 60 333
E: