Wensing BV

Powered by Unlimited Spare Parts

Wensing opent de deur voor de onderzoekers van Kolmenscate!

Op school leren over techniek wordt extra leuk en leerzaam als je het ook in bedrijf kunt zien. OBS Kolmenscate houdt in de maand Februari  het project “De onderzoekers van Kolmenscate”
Wensing heeft vrijdag 15 februari de leerlingen uit groep 6 van OBS Kolmenscate een scherpe blik gegeven op de techniek in een moderne industriële slijperij.

Niets is ongezien of onbesproken gebleven. De rijke historie van het Apeldoorns familiebedrijf in het produceren van poorkaarten én de moderne slijperij voor industriële messen zijn aan de kritische blik van deze meisjes en jongens blootgesteld. Na eerst een presentatie te hebben gevolgd is de klas in groepen verdeeld om uiteindelijk naar het echte werk te kijken. Speciaal voor onze gasten is voor de machines en apparaten het weekend een paar uurtjes uitgesteld. Met afsluitend een scherp vragenvuur is de nieuwsgierigheid gestild en zijn de laatste geheimen over het slijpen van messen aan deze jonge onderzoekers uit groep 6 prijs gegeven.
Het bedrijfsbezoek van deze jonge dames en heren is misschien wel voor enkele hun eerste opstapje naar een baan in de techniek.
Wensing hoopt een bijdrage te hebben geleverd aan een plezierige en leerzame middag.

Wensing opent de deur voor de onderzoekers van Kolmenscate!

Contact

Wensing BV

Sleutelbloemstraat 59, 7322 AH Apeldoorn, Nederland
T: +31 55 36 60 333
E: